Om SACA

SACA ApS er en privatejet dansk virksomhed med mere end 25 års erfaring og en omfattende knowhow inden for trykluft-, vakuum samt procesinstallationer.

Virksomheden er ejet og drevet af Sys og Claus Poulsen og startede i sin nuværende form i foråret 2010. I dag består
SACA ApS af et kompetent og motiveret team på 6 personer med mange års brancheerfaring. Alle medarbejdere har fokus på at yde vore kunder en optimal service og rådgivning. Vi er altid klar ved telefonen, kommer gerne forbi til et uforpligtende besøg og deltager til enhver tid i sambesøg hos slutbrugeren for at sikre den bedste løsning.

Målsætningen i SACA ApS var fra begyndelsen at blive en anerkendt leverandør af rørinstallationer til industrien. SACA ApS har fra starten markedsført Infinity-rørsystemet fra Aignep, og har opnået stor succes med dette. I dag omfatter SACA ApS’ produktprogram udover Infinityrørsystemet; Aignep fittings, Cejn produkter, UNO- opruller m.fl. velkendte kvalitetsprodukter.

SACA ApS er i dag en førende leverandør indenfor trykluft-, vakuum- og procesinstallationer. Vi er lagerførende, hvilket sikrer en høj leveringssikkerhed af lagervarer fra dag- til- dag. Vi tilbyder en lang række standard- og specialløsninger indenfor rørinstallationer. Målet for
SACA ApS er at være en seriøs samarbejdspartner indenfor trykluft-, vakuum- og procesinstallationer, således at vore kunder altid sikres den bedst mulige rådgivning baseret på erfaring og viden om produkter og løsninger.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter, står vi altid klar med råd og vejledning. Vi indgår gerne i et samarbejde om at løse dine opgaver og kan i den forbindelse tilbyde et uforpligtende tilbud.

Vi er i dag langt mere end blot en leverandør af trykluftrørsystemer.